Wat u moet weten over belastingen?

Taxi Voorburg

De volgende keer dat je gaat voor een taxi, merk het bedrag van de belastingen en heffingen die u zal worden onderworpen aan. Ons onderzoek vond datovaicingand registratie onderworpen zijn aan verschillende eisen, afhankelijk van de staat of stad waarin u woont.

Soorten belastingen

te beoordelen met een taxi zijn:

Benzine – overal, maar je betaalt er omzetbelasting over.

Wegsleepkosten – elders, maar je betaalt lokale of doorvoer belastingen over dit.

Dronken rijden – ergens anders, maar je betaalt nationale belastingen over dit.

Andere algemene belastingen – weg van de snelweg. Veel mensen hebben zelfs nog nooit gehoord van sommige van deze. Niet elke stad of staat heeft rijden onder invloed, en niet elke lokale overheidsinstelling registreert uw informatie. En zelfs als ze dat doen, is niet elke transactie rapporteer baar.

Wanneer u een chauffeur inhuurt, vraag dan om zijn of haar rijbewijs te zien. Rijbewijzen worden normaal niet afgegeven in de staat Virginia, en een rijbewijs van een andere staat is nodig. Zorg er ook voor dat u het werkelijke ontvangstbewijs voor de dienst ontvangt, rechtstreeks van de eenheid waar de fooi verschuldigd is.

Belastingen door de cijfers

– Gas – overal, maar je betaalt lokale belastingen op dit.

– Wegsleepkosten – elders, maar u betaalt er nationale belastingen over.

– Lokale belastingen – elders, maar u betaalt er federale en staatsbelastingen over.

– Verkeersovertredingen – weg van de snelweg.

Verschillende staten hebben verschillende wetten. Sommige staan alleen vrachtwagens met rijdende voertuigen toe hun sleepvoorzieningen te gebruiken, met als gevolg dat dit meer geld kost. Andere, zoals Washington, leggen strenge eisen op, waaronder een verplichte jaarlijkse veiligheidsinspectie en het bijhouden van registers. Zelfs in staten zoals Virginia, die veruit de laagste kosten heeft, vereisen de verschillende programma’s voor wegenonderhoud dat een bepaald percentage voertuigen jaarlijks wordt ge├»nspecteerd door keuringsstations die door de staat zijn aangewezen.Het resultaat van dit alles: het kost in sommige staten meer geld om te rijden dan in andere.

Verschuiving van diensten. Als je ooit hebt verhuisd een lange afstand zonder zich zorgen te maken over hoe je gaat om uw rekeningen te betalen, dan is de kans groot dat je hebt een beetje tijd genomen om te stoppen met het op te houden. Misschien hebt u een goede deal kunnen sluiten voor een auto in een andere staat, of een autoverzekeraar gevonden met een laag tarief in die staat, of een lift naar huis gekregen met een bus of trein. Misschien hebt u zelfs benzine gekocht in een andere staat zonder ooit een eigen rekening te hebben geopend.

Als je eenmaal een tijdje in een bepaald gebied woont, begin je een idee te krijgen van wat je nodig hebt. Laten we aannemen dat je een analoog horloge leaset. Ik had maanden nodig om erachter te komen dat ik een mechanisch horloge wilde, dus moest ik het inruilen bij de dealer. Maar ik wist precies wat ik wilde in een analoog horloge: een stopwatch.

Als je er een persoonlijk koopt, heb je het gesprek van de week, de bank, de krant van de kruidenier. Maar als je via de post gaat, krijg je een stuk papier met 0% rente erop. Als je online gaat, kun je er een krijgen voor $15 tot $200 bonuspunten. Als je het nationale gemiddelde neemt, en vrouwen maken 65% van de bevolking uit, en mannen 55%, nou, wat maakt het uit. Het was tijd om mijn adem niet langer in te houden.

Een snelle tip: vragen om een horloge met korting werkt alleen als je bij de kassa al de informatie hebt ingevoerd om het speciale horloge te krijgen. Van het internet naar de kiosk gaan ging sneller. Het enige dat telde tegen het horloge was de gedachte eraan en de herinnering dat het niet het einde van de wereld was als ik er geen had.

Ik heb er een in aitzines. Die waren maar een paar dollar goedkoper, maar ik had de tijd niet nodig om te stoppen en het te laten corrigeren. De volgende, die minder dan een minuut duurde, was een combinatie van een dollarwinkelstempel en latexhandschoenen – niet wat ik beschermend zou noemen. Ik draaide het nummer, dat ook een combinatie was van een taxi en de krant, met al mijn kracht en gratie, en ik was weg.

Het was een mooie zonnige dag, en sindsdien is er niets meer misgegaan. Dat beleid om machines op een open plaats te laten staan is een goed idee als je naar een beurs reist. Het is niet zo goed, als je een taxichauffeur bent wiens auto geparkeerd staat aan je elleboog bij een restaurant. Maar wie rijdt dit schatje? Zou een taxichauffeur een kans maken? Ik was niet van plan dat uit te zoeken.

Taxichauffeurs zijn een van de meest onregelmatige mensen die er zijn. Je dubbelt alles wat ze doen. Je snijdt gewoon in en uit alsof je in een andere winkel bent. Stel een beginnende taxichauffeur wat vragen als je er een op straat ziet, zoals: “Wat is je uurtarief?” “Kan ik het verschil delen?”