Verschillende soorten jachten

Jacht huren Zeeland

Een persoon kan proberen een verstoord emotioneel of psychologisch evenwicht te herstellen door een vakantie in een jacht te nemen. Jachten zijn over het algemeen luxueus. Zonnebaadplaatsen, winkels, zwembaden, terrassen en restaurants zijn enkele van de faciliteiten die jachteigenaren hun potentiële klanten bieden. Jachtvakanties zijn zeer populair in Australië en andere delen van Azië.

Een jacht is een houten vaartuig dat op een uitstekende boot is gebouwd. De verschillende soorten jachten zijn ook te vinden aan de overkant van de rivier in verschillende delen van de wereld. Paard-boot jachten worden over het algemeen gebruikt voor reizen in de haven in noordelijke staten, terwijl blauw water jachten meer geschikt zijn voor reizen in zuidelijke wateren.

In het algemeen kunt u kiezen uit een reeks jachtmodellen die worden aangeboden door een aantal verschillende jachtfabrikanten. Hieronder volgt een korte beschrijving van elk model, voor zover bekend en de vergelijkbare standaard.

1-2 ligplaats jachten – is een traditionele boot met slechts twee masten en een klein roer. Deze boten zijn geschikt voor diegenen die op het water willen zijn in plaats van alleen in de haven. De maximale lengte varieert van 45 ft tot 57 ft met een breedte van 14 ft tot 25 ft.

Jachten met 3 tot 8 slaapplaatsen – is een iets grotere versie van de boten met 1-2 slaapplaatsen. De boten zijn over het algemeen langer, van 57 ft tot 75 ft met een breedte van 30 ft tot 56 ft. Een paar van de nieuwere jachten hebben echter een 88-pk motor voor nog lichter werk.

Jachten met 9 tot 12 slaapplaatsen – is een nog grotere boot met 12 masten en in totaal 28 slaapplaatsen aan dek. Deze boten zitten in het middensegment qua lengte en breedte, maar ze zijn ook vrij duur omdat er een motor in is ingebouwd.

13- Kleine jachten – Is een kleinere versie van de 9-12 bedden range. De kleinere jachten zijn geschikt voor korte havenverblijven en andere tijdelijke activiteiten. Ze zijn erg populair bij individuele reizigers en kleine groepen vrienden.

14-Small Craft – Is een middelgroot vaartuig met maar liefst 14 zeilen en 8 bemanningsleden. Over het algemeen worden kleine vaartuigen gebruikt voor het vervoer van goederen in de haven; ze zijn klein van formaat en kunnen worden gebruikt als draagbare lichte vliegtuigen. Ze zijn relatief duur omdat ze traag zijn en weinig voorzieningen hebben.

15-Sterren – Is een sneller vaartuig met een kortere actieradius en een maximumsnelheid van 30 km per uur. Ze zijn ideaal voor het beschermen van vracht en het verplaatsen van militaire troepen.

16-Turkse vaart – Wordt gebruikt voor het verplaatsen van binnenwater omdat het een snelheid van 100 km per uur kan bereiken.

17-Turkse goedkeuring – Deze boten zijn ontworpen om te voldoen aan de Turkmangka-wet van 1972, die op 1 januari 1972 in werking is getreden. Er is geen verdere goedkeuringsprocedure vereist.

18-Inematicaschepen – Deze worden gebruikt voor het uitvoeren van alle soorten commerciële activiteiten. De maximumsnelheid van deze vaartuigen is 49 km per uur.

19. Combinatieschepen – Dit zijn maaidorsers/ fyscullators. Het zijn vaartuigen voor één doel met vele kenmerken. De meest populaire kenmerken zijn een verhoogd voordek, korte masten, stuwraketten, verkorting van de route, en andere kenmerken.

20. Zeilboten – Deze vaartuigen kunnen zowel aanleggen als zeilen. Afhankelijk van het type kan de grootte van de boot sterk variëren. Het meest bekende type is de zescilindermotor.

21. Gemotoriseerde vaartuigen – Dit type vaartuig is gemotoriseerd over een wielbreedte van 1600 mm. Dit is gedeeltelijk om de snelheid te verhogen, maar vooral om gemakkelijker te kunnen manoeuvreren in kleine scholen en dorpen. Het bekendste model is de Liarna-boot.

22. Bruggenlichter – Dit is een lichtgewicht, duurzame en zelfrichtende boot, gebouwd met een volledig houten constructie. Hij heeft een voorwielbesturing en een kleinere, minder krachtige motor achterin.

23. Roeiboot met draaischip – Een zwaar uitgevoerde kleine raderstoomboot met ingesloten stoom-aangedreven schroeven. Het is gebouwd in de vorm van een slagschip. Voorwielbesturing en kleinere, even krachtige motoren leveren de kracht voor het draaien van de boot.

24. Bouwvlot – Dit is een nieuwe en efficiënte techniek voor de bouw van kleine boten die meer aansluit bij de bestaande bouwmethoden in de regio. De vlotten worden als een vaste constructie in samengeperste aarde gebouwd. Zij zijn voorzien van een vaste verbinding tussen twee eerdere boten. chopeways tussen de eerdere boten. De vlotten zijn ontworpen met alternatieve locaties en verbindingspunten tussen de nieuwe en oude structuren.

25. afgravingen – afgravingen omvatten het oogsten van organisch materiaal en het terugwinnen van grond. Rode mangroven.