Van Dip Heuvel

Boekhoudkantoor Apeldoorn

Van den Heuvel heeft niet één boekhouder en ook niet twee mensen. Zij hebben één boekhouder en één financieel adviseur. De boekhouder is er voor u en door u op uw wenken aan te spreken, weet u zeker dat u het gevoel heeft dat u op de best mogelijke manier wordt behandeld. De adviseur van Van den Heuvel is zeer deskundig en beschikt over de meest actuele informatie. Als u en uw bedrijf op zoek zijn naar een organisatie, dan is dit een prima organisatie om mee in zee te gaan.

Het goede aan een onderneming als deze is dat zij al vele jaren bestaat en een solide reputatie heeft opgebouwd. Ik ben ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met wat u krijgt. Van den Heuvel is altijd goed op de hoogte en u weet dat u in goede handen bent. Zij bieden 24 uur per dag ondersteuning aan hun klanten, inclusief het beantwoorden van telefoontjes vanuit de hele wereld. Ze hebben een zeer goede reputatie voor hun aandacht voor detail. Ik hoop dat dit leidt tot langdurige zakelijke banden. Mijn medewerkers zijn altijd experts uit de industrie die kunnen spreken over de business van de klant. Op die manier hoeft u zich niet al te veel zorgen te maken omdat alles heel eenvoudig blijft.

Het belangrijkste dat ik doe is zorgen dat alles op tijd klaar is. Ik heb drie dagen per week gereserveerd die ik gebruik voor zaken als marketing en verkoop. Ik raad u aan om ook zoveel mogelijk tijd uit te trekken, want het is tegenwoordig niet leuk en gemakkelijk om ermee om te gaan. Ik weet dat het moeilijk is om aan het grote geheel te denken als je het te druk hebt, maar het grootste voordeel is dat ik veel meer gedaan krijg voor mijn tijd dan ik vroeger deed. Ik ben niet alleen een boekhouder. Ik ben een conferentieleider. Ik bied oplossingen aan mensen die naar mij toekomen omdat andere bedrijven gefaald hebben in hun pogingen. Ik heb gehoord dat mijn succes de relatie met mijn klanten heeft geholpen. Daarom heb ik mijn cliënten in goede handen gehouden.

Een van mijn doelen is ervoor te zorgen dat mijn cliënten het allerbeste gedrag krijgen. Ik weet dat dit niet goedkoop is. Ik heb vele jaren voor een grote privé-onderneming gewerkt die me vertelde dat hun geheimen allesbehalve geheim waren.

Als je kijkt naar de diensten die ik verleen, gaat mijn job niet alleen over cijfers. Ik wil naar mijn klanten toe gaan en ze tijdens een etentje ontmoeten en over hun behoeften praten. Ik wil persoonlijk naar hen luisteren en een boekhouding leveren die op hun individuele behoeften is afgestemd. Ik wil dat elke klant het gevoel heeft dat hij belangrijk voor me is en dat hij, door met mij samen te werken, zal slagen. Ik wil met hen omgaan als individuen en lange termijn relaties opbouwen. Een van de dingen die ik heb gedaan om dit te bereiken is een zeer eenvoudige aanpak. Bel niet het telefoonnummer op een stuk papier met nummers. U zult niet lang met dit bedrijf verbonden zijn. Het is tijd om met een echt persoon te praten waar ze net zoveel om uw bedrijf zullen geven als u. Doe dat, en u zult zeer tevreden zijn met de resultaten.

Ik wil ook dat mijn klant het gevoel krijgt dat hij mijn vriend is, en dat je er bent om hem te helpen met zijn zaak. Als ze iets nodig hebben, ben ik er voor ze. Het is niet nodig om achterover te leunen en brieven uit te typen. Zo kunnen we geen zaken doen. Onze klanten moeten zich op hun gemak voelen bij ons. Als ze betere communicatie willen, is hun eerste telefoontje naar ons. We moeten in staat zijn de problemen en behoeften van de klanten op te lossen zonder professioneel over te komen. Ik wil zorgen voor een goede communicatie, want dat komt de relatie met de klant ten goede. Ik zou u dringend willen aanraden om nooit een klant te bellen wanneer u niet klaar zou zijn, want in werkelijkheid is het aan de telefoon!

lees meer

belastingaabedrijfsadministratie aangifte apeldoorn

administratie ondernemer apeldoorn