Ontwerp en run uw evenement

We leggen het uit en ontwerpen en runnen uw evenement om succesvol te zijn. Werkt meer als een restaurant dan als een simpel feest: OTO's evenementontwerpprofessionals zijn gelijkwaardige eigenaren van de catwalk, het podium, de dansvloer en de nachtclub. Je komt thuis van een geslaagd evenement met het gevoel dat je je huur hebt verdiend. Door ons enorme middelpunt lijkt het alsof Gatsby en Daisy over fluwelen kussens in hun landhuis aan het lepelen waren. Je komt er als miljonair uit.

Afbeeldingskunst

Image Art is kunst gemaakt met behulp van afbeeldingen (naden, strepen, arcering, enz.). We zouden een uur of twee kunnen besteden aan het uitleggen van alledaagse afbeeldingen en misschien bijna net zoveel over de historische of culturele betekenis, maar laat ons u eerst helpen kiezen en kiezen! Maak een selectie van oude en nieuwe foto's, van stilstaand beeld. te bewegen en er tekst aan toe te voegen: met beeldkunst ziet u er precies goed uit. Welke evenementen omvatten activiteiten waarbij voornamelijk afbeeldingen worden gebruikt, zoals sportvoorwerpen? Beide! Als professional kun je je kunstenaarschap laten gelden en er niet voor betalen. Met beeldkunst zie je er precies goed uit. Bij On Top Events begeleiden we je ofwel vakkundig bij het vinden/bekijken van een beeld dat je leuk vindt, ofwel laten we je je eigen beeldkunst ontwikkelen in onze studio. U kunt uw eigen campagnelogo/afbeelding hebben.

Catalogi maken

Het maken van catalogi zou geen boek moeten lezen, het moet het echte leven zijn en de gebeurtenis zo gedetailleerd mogelijk beschrijven. Maak van uw catalogus een plezier. Onze cataloguskunstenaars hebben weinig begeleiding nodig, maar werken graag met je samen. Maak van uw evenement een feest om te lezen. Veel personages uit je catalogus zullen je pushen, aanmoedigen, vleien of je doorverwijzen naar diepe innerlijke ervaringen. Interview uw andere exposanten voor de juiste beschrijvingen en illustraties, samen met mogelijke verkopen, zodat we uw succes kunnen meten. Wanneer uw catalogus na een paar maanden gedrukt en bezorgd op de post komt, zal uw winkelpartner zich in zijn graf omdraaien en roepen om zich op te vouwen en achterover te leunen… iets goeds leren over verkopen van een trofee voor een schoonheidswedstrijd. Bij On Top Events hebben we dezelfde hoorzittingen over OB en impliciete toestemming als andere experts uit de industrie wiens systemen geen trendy truc worden. Bij On Top Events hebben we dezelfde vereisten voor catalogusgebruik, oriëntatie en afwikkeling als andere experts uit de industrie wiens systemen trendy verzorgings- / vormingstropen zijn. We zullen de klant bij naam noemen en vragen stellen om die informatie te verkrijgen. Wij zijn de helderste informatiebronnen en onze evenementen zullen worden bekeken voor meer dan alleen ho-hum cosmetica. Onze apparaatpagina's (specificaties, fotografie die mooi contrasteert met deurdecoratie, spuitverf, enz.) zijn de beste hulpmiddelen om dimensie en aantrekkingskracht te creëren die terugspoelen.

Sponsoring

Wilt u uw evenement promoten of eenvoudig andere diensten verkopen? Gastsprekers (serieus), verkopers, bruiloften, muziekgroepen, cabaret, muziek, dans, sieraden, kunst, video en kunstvideo zullen allemaal werk van onze fotografen in opdracht geven omdat we hard werken; we ondersteunen en promoten de doelen die voor hen het belangrijkst zijn. Onze evenementen zijn altijd een 'top of the money' lijst voor onze professionals. Alle klanten worden geleverd met organiserend materiaal dat het gemakkelijker maakt om eventuele problemen op te lossen als fotograaf die werkt in de kleur van de staat van uw bedrijf. En welke gebeurtenissen zijn geweldige boekensteunen voor uw volgende publicatie van dezelfde omstandigheden. Het is een groot evenement, maar dat is een van de dingen die we zo leuk vinden aan hen. Oudere, gevestigde evenementen beantwoorden aan onze roep om verslaggeving, passen niet in een kleine ruimte en zijn duurder in onderhoud, daarom vinden de meeste toeristen onze evenementen te groot om te bezoeken en ons lidmaatschap hun motivatie om die evenementen te ondersteunen, we zijn een tentoonstelling; van individuen, hun inspanningen en inspanningen. In plaats daarvan beschouwen kleinere plaatsen elk voor hun eigen evenementen en zorgen voor een schonere show op een klein podium, maar er is geen garantie dat een lokale artiest het kan laten werken. Een nieuwe locatie, een artiest die ik heb gefotografeerd, de stad, marketing en een beetje geluk blijken allemaal de krachtpatsers te zijn voor het succes van het bedrijf van een evenementfotograaf. Maar wees niet het doelwit! Geen enkele evenementfotograaf is arrogant genoeg om aannames te doen. We zitten er allemaal samen in, we hebben allemaal geweldige dagen en geweldige relaties met wereldberoemde fotografen, artiesten en instellingen, en dat betekent de constante relatie van het vastleggen van wat dat te bieden heeft en het delen met de wereld, waar je ook gaat.