Hoe kiest u de beste auto detailer

Auto wrappen den haag

De technieken voor het aanbrengen van autowraps zijn verschillend voor elke auto en elke lakbeurt. Sommige technieken zijn relatief nieuw, sommige zeer oud. In elk geval, zijn de eindresultaten altijd blikken die u zou benijden en grote autoreclame.

Het aantal auto’s dat ons bedrijf verkoopt is nogal groot en nogal snel ook. We hebben veel dure uitgaande gesprekken gezien, geen beantwoorde oproepen en het meest interessante is dat we nooit van iemand iets horen. Mensen nemen hun telefoon niet meer op, dus als we gebeld worden, nemen we de auto mee naar de winkel en terwijl we op de klant wachten, voeren we een grondige inspectie van het voertuig uit. Als u ooit een exotische verf baan of coating in het algemeen hebt behandeld, weet u dat de afwerking waarschijnlijk niet zo goed is zoals het zou moeten zijn. In de loop der jaren zijn de fabriekslakken Frankensteiniaans en ‘minder dan perfect’ geworden voor wat betreft de afwerking. Daarom hebben we veel te maken met het detailleren en preppen van de auto’s. De auto’s die naar de adressen van onze klanten worden verscheept, krijgen veelkleurige laklagen over zich heen. Als gevolg daarvan zullen ze er geweldig uitzien, ondanks de kwaliteit van de gebruikte lak. Behalve de kleine krasjes die op de verkoopwaarde kunnen zijn gekomen.

Maar om een premium auto te verkopen, moet hij volledig rijklaar zijn. Dat wil zeggen, heel anders dan een particulier die het moet doen met het spuitwerk zoals het is. De meeste van onze klanten kopen volledig gebouwde auto’s of auto’s die misschien gekocht zijn van een lokale schroothoop. Sloop werf eigenaars krijgen hun auto’s schoongemaakt, in de was gezet en vervolgens voorzien van een ’ttes chrome’ laklaag. Maar het probleem is dat het vrij moeilijk is om een autodetailer of -stylist te vinden die gespecialiseerd is in de niet-luxe markt. U wilt dat uw klant de best mogelijke deal krijgt.

In dit geval zijn stylist en autodetailer één en dezelfde. stylisten houden zich bezig met het visuele aspect van het uiterlijk van een auto. Het uiterlijk van een auto omvat niet alleen het uiterlijk, het soort materiaal, de kleur en de afwerking, maar ook het geluid, de beweging en het interne systeem. Als uw klant dus bepaalde dingen in een auto wil, dan wil hij audio. Een stylist houdt zich bezig met de visuele presentatie. De klant wil een perfect uiterlijk, een goede basis voor audio.

Lees meer:
Steenslag folie